Ribe Sejlklub
Officiel nationalpark partner

Danmarks ældste by's sejlklub har havne-faciliteter både ved Kammerslusen og inde i byen. Klubben er med i Frihavnsordningen, så besøg os hvis du er på disse kanter.

For både uden mast med dybgang under 1 meter, er havnen inde i byen afgjort et besøg værd. Husk at der er mest vand i åen lige før slusen lukker op.

Indsejlingen til Ribe Kammersluse er markeret med koste hele vejen, og nem at besejle ved højvande. Ved normal lavvande, kan både med en dybgang på 40-50 cm lige smutte igennem. Det værste punkt er lige efter S-svinget, over en distance på et par hundrede meter.

Vedr. den ”Ekstraordinære generalforsamling – elektronisk – april 2021”.

10-05-2021

Til Ribe Sejlklubs aktive medlemmer.

Vedr. den ”Ekstraordinære generalforsamling – elektronisk – april 2021”.

Den 6. maj var der kommet 1 anmodning om skriftlig afstemning vedr. pkt. 1 på dagsorden:

1. Bestyrelsen anmoder generalforsamlingen om at hæve egenfinansieringen fra 850.000 kr. til 1.350.000 kr., svarende til 500.000 kr. inkl. moms.

... Læs mere her

Ribe Sejlklub • •